رپورتاژ آگهی به زبان ساده
فرض کنید که به یک مهمانی دعوت شده اید و در این مهمانی کسی را نمی شناسید. به نظر شما، ایجاد ارتباط با مهمانان و نشان دادن یک وجه جذاب و موجه از خود در نظر سایرین تا چه حد می تواند در این شرایط دشوار باشد؟ حال فرض کنید چند نفر از مهمانان که از قضا افرادی شناخته شده برای تمامی مهمانان هستن، شما را به دیگران معرفی کنند. آیا در این شرایط ارتباط برقرار کردن با مهمانان برای شما ساده تر نخواهد بود؟ آیا سایرین در این وضعیت بیشتر به شما اعتماد نخواهند کرد؟
این دقیقا همان کاری است که رپورتاژآگهی برای شما در فضای کسب و کار انجام خواهد داد. شما و کسب و کار شما از طریق وبسایت های خبری، روزنامه، تلویزیون و … که به عنوان “رسانه” شناخته می شوند. در “مدت زمان کوتاهی” و “به تعداد زیادی از افراد” که بازار هدف محصول شما بود معرفی خواهید شد.
رپورتاژآگهی ابزار قدرتمندی است برای این که اعتماد مخاطبان را به منظور خرید از وبسایت خودتان افزایش دهید. ما ایرانی ها از قدیم در ذهنمان داریم که هیچ ماست فروشی اقرار به ترش بودن ماستی که می فروشد نمی کند، بر همین اساس تمامی محتوایی که شما در صفحات وبسایت خودتان در راستای ایجاد اعتماد مخاطبان برای ایشان تهیه میکنید با عینک بدبینی مورد بررسی قرار میگیرد.
یکی از راهکارهای غلبه بر این موضوع استفاده از عاملی با عنوان «قدرت سوم شخصی» میباشد. با بکارگیری قدرت سوم شخص شما پیام خود را از طریق فردی که میتواند برای مخاطبان شما قابل اعتماد باشد به صورت غیر مستقیم به ایشان میرسانید.
به این ترتیب اثرگذاری پیام خود را به نحو بسیار زیادی افزایش میدهید. یکی از مواردی که میتواند به عنوان استفاده از قدرت سوم شخص به شما در جلب اعتماد مخاطبان و افزایش نرخ تبدیل وبسایت کمک به سزایی بکند بهرهگیری از پتانسیلهای رپورتاژآگهی است.